Followers

Senarai Geng Bijak Buat Tutorial



hai guyz ! nih blog baru yaya .. yaya sedih sangat tau ..
blog lama jadi apa ntah ! ergh !!! 
tapi tak palah .. asalkan dapat menulis blog ..
haa .. sapa nak buat tuto yang cute cute ..
di sini yaya akan linkkan nama orang yang bijak membuat tuto ..
tapi dengan syarat ..korang kalau dah ikut tuto tu ..
kena lah follow dan ucap thanks kat diorang oke ..^^


TUTORIAL: Lyssa Faizureen 
TUTORIAL: Daya The Sixth
TUTORIAL: Cokelat Itu Manis
TUTORIAL: Nabila Medan
TUTORIAL: Blog Cik NurFarah
TUTORIAL: Amalina Ho 
TUTORIAL: Si Budak Kurus
TUTORIAL: D'ya Marshmello
TUTORIAL: Magical Silent
TUTORIAL: Nur Syahira
TUTORIAL: Blurr4evablurr
TUTORIAL: Fizgraphic
TUTORIAL: Jom Bina Blog
TUTORIAL: Nurul Chumel
TUTORIAL: Semanis Epal
TUTORIAL: Kemetot Comel


oke .. nanti yaya update lagi nama diorang yang banyak membuat tuto erk .^^
tapi kalau dah dapat punca mencantikkan blog nih ..
jangan lah pulak lupa memberi atau mengucap thanks pada yang memberi 
nih pulak tau ..hehe (teringin nak dapat ucapan ..wkakaka )

bye ^^

No comments: