Followers

contest cute picture by storyofheheartt


Gambar cute yaya ( cute kerr .. hehe )




p/s : thanks kepada yang sudi jemput saya join segmen nih .. yaya menang atau tidak itu tidak kisah bagi yaya .. 
yang penting yaya dah cuba buat yang terbaik ^^



TOKWAN SAYA ^^

bosan tatau nak watpa ..
jom layan video nih ..
nak kenalkan .. yang main drum tu tokwan yaya ..^^
namanya azni .. atau di beri kumpulannya roszaini ^^

jom follow ..

OH FATIMAH 
KISAH DAN TAULADAN 
KELUHAN DAN RINTIHAN
RESAM DUNIA
DOA DAN HARAPAN
HARAPAN MENANTI


 AMACAM ? semua lagu lama lama jek .. mana layan lagu baru ..
percaya atau tidak tokwan yaya nih sekarang umur 49 ..;D
 MASIH LAGI PERGI JAMING ..masih lagi bergabung dengan m daud kilau , nadia af 
dan lagi lagi ..yaya suka p perak .. kalau ikut tokwan g jaming .. boleh jumpa arts artis nih ..hehehe ,..

dah lah .. nanti jumpa g ..bye ^^ 

Tutorial buat menu tab comel di tepi blog ( hover rotate )


tetiba teringin jugok yaya nak buat tuto nih .!
blog nih pun dah tebal 18 inci sarang labah .. kosong jek ..hehe .
lets start ^_^

mula mula , buka blog anda , tekan dashboard , masuk design/loyout dan pilih edit html anda ..
lepas tu , anda di minta click pada EXPAND WIDGET TEMPALTE .. 
tekan ctrl + f  dan carilah kod


 ]]></b:skin>

copy kod di bawah dan paste di atas/ sebelum kod ]]></b:skin>


/* LIST #8 */
#list8 { }
#list8 ul { list-style:none;}
#list8 ul li { font-family:Georgia,serif,Times; font-size:18px;margin:1px; }
#list8 ul li a { display:block; width:80px; height:28px; background-color:#000000; border-right:10px solid #FFFFFF; padding-left:40px;
text-decoration:none; color:#FFFFFF; }
#list8 ul li a:hover { -moz-transform:rotate(-5deg); -moz-box-shadow:10px 10px 20px #000000;
-webkit-transform:rotate(-5deg); -webkit-box-shadow:10px 10px 20px #000000;
transform:rotate(-5deg); box-shadow:10px 10px 20px #000000; }
*Customize coding ikut kesesuaian blog,korang boleh tukar jenis font,warna font,size font,warna background dan position tab menu tu.
code warna[di sini]
langkah kedua 

ctrl+f mulakan pencarian anda lagi ..hehe
anda diminta mencari kod 


</body>

dah jumpa mencari kod </body> anda ? kalau dah jumpa copy kod di bawah dan paste di atas atau sebelum </body> tu ok ..



<div style='display:scroll; position:fixed; top:150px; left:-40px;'>
<div id='list8'>
<ul>
<li><a href='URL BLOG'>Home</a></li>
<li><a href='URL/LINK '>Tajuk</a></li>
<li><a href='URL/LINK '>Tajuk</a></li>
<li><a href='URL/LINK '>Tajuk</a></li>
</ul>
</div>
</div>
sebelum save , anda di minta preview dulu nah ^_^
kalau menjadi save lah ..

SELAMAT MENCUBA 





P/S : Yang yaya warnakan kaler purple tu , korang masukkan url blog korang ,
yang warna kuning tu , masukkan url menu menu korang ^^

FREEBIES ASSALAMUALAIKUM

Hai , yaya bosan sekarang ,, tatau nak buat apa .
so sambil meralit .. cek ambik photoshop..
terus cek buat freebies ASSALAMUALAIKUM nih .hehe
tak lawa pun .cek orang baru belajar ..:D

















Sapa nak ambik je , tamo pun tak pa .
:)

bye








SAYA DAH CASHOUT ^_^

hanya aku cinta kau seorang SAYS ..

Oke , tadi yaya update cerita pasal nak cashout says kan ?
oke , malam ni yaya dah pun cashout ..
bila difikir fikirkan ..bulan depan yaya nak kena bayar duit tenet dah .
baik yaya cashout dari sekarang ..
hehe .. lagipun dengan tak sabar nak cashout .. macam ni lah ..
ini bukti yaya baru cashout ..:)



nanti yaya upload gambar bila duit dah selamat masuk ke bank tau ..
kepada yang belum daftar . boleh lah daftar kat sini

yaya yakin . kalau korang join , mesti korang akan gembira .. 
yala , daripada korang online saja , sembang kosong ..
baik korang online sambil buat duit ..
kalau mak tanya " kau tak boring ke dari tadi dok melangut depan laptop tu ja mak tengok "
kita jawab balik " tak mak , orang buat kerja nih . bukan dok melangut kosong , nanti hujung bulan orang dapat gaji taw .:) "
mak pun membalas lagi " gaji apa kalau dok saja , kerja tak pi ..?"
kita jawab " mak tengok lah nanti .."
haha ..jawapan yang munasabah kan ?? hihihihi
dah cukup duit korang nanti .. korang cashout , korang bagitahu mak korang mcam ni ..
" mak tengok ni , tak sia sia orang melangut depan laptop selama ni ..
orang dapat duit tau " mak pun senyum lebar ..sambil berkata ..
"baguslah , selamat duit mak ..tak payahlah kau minta duit untuk beli topup lagi erk "
hahaha ...^_^

ops .. abaikan cerita yaya tu ..haha ..
macam mana ..? ada yang nak join tak ?
tapi kalau korang join .jangan la lepas join ..dok saja je ..
tolong la promote sama iklan yang says bagi tu ..
korang tau tak apa yang bestnye pasal says nih ?

bagi yaya says ni earning dia cepat naik ,
yaya punye earning satu hari kadang kadang mencecah rm5 tau sehari ..:)
yaya baru je join seminggu lebih ..harini dah boleh cashout ,
hoho ..gembiranya kan dapat duit free ^_^

says tak minta korang bayar yuran apa apa ..
semuanya free of charge !
tapi kalau korang join , korang akan dapat rm5 tau ..
dan kalau korang seorang yang bijak bestari , korang cari kawan korang join bawah korang..dan korang dapat lagi rm5 .. hoho ..
seronok kan ??hihi.korang bos korang kuli ..
tak dak sapa nak marah  , tak dak sapa nak tegur ..
kerja korang pulak cuma promote link korang dan iklan yang says minta korang promote .
tu je .. setiap klik korang akan dapat rm0.20.
nak beli coklat pun dah lepas tu ..hihi..^_^

bila says ada mood yang baik hati ..says akan buat contest tau ..
sapa terpilih ..dia akan dapat hadiah ..wow !
ada yang pernah menang dapat handphone dah ,
ada yang dapat duit .. syokkk ooo ..
tak rugi ..mai la join ..^_^

usaha tangga kejayaan , kalau tak usaha tangga pun boleh reban ..
haha .. jom tukar pepatah ni.
bukan susah nak senang , bukan senang nak senang ! 
selamat berjaya ..^_^

DAFTAR SINI

"Segmen: Follow Sampai Meletup"

hAI .. Yaya masih budak baru nak join segmen segmen ni ..
yaya harap yaya berjaya ..mudah mudahan ..insyalah  ..:)





Bukti dah follow NISA & HAJAR ;)





Bukti yaya dah LIKE fanpage NISA ^_^



Bukti yaya dah like page SPONSOR 1 & SPONSOR 2 ;D




jumlah followers yaya yang sekarang  :)



JUMLAH BILANGAN FOLLOWER  ?
- 80 ORANG SAHAJA 

TARGET FOLLOWERS ?
150 ORANG 

HADIAH PILIHAN ?
LOMO .




gembira sangat duit dah masyuk !!

sebelum memulakan majlis , minta sape yang masuk tolong klik tabung derma tu tau ;P

hai hai AND hai .
gembiranya rasa di dalam hati ..
bila dah dapat duit free .. ewah ! haha ..
gembira tak terkata , walaupun baru cashout rm50 ..
dah rasa macam seribu je , nak tau sebab apa ??
sebab dok online saja saja je dah dapat duit ..hikhikhik..
ALHAMDULIllah .. Oke la tu kan ..:)

sebelum ape ape , sape yang belum join tu , boleh la klik sini
   DAFTAR DI SINI
Xrugi pun kalau join .bukan kene bayar yuran apepun ..
tapi kalau korang register korang yang akan dapat rm5 ..
dan kalau org join bawah korang pun , korang akan dapat rm5 tau..:)
best ooo..:)

ni bukti yaya dah boleh cashout ,, tapi masih rasa nak himpun g la ..hoho ..;D



ok duit yaya cuma ada rm50.60..;)
apa yang penting .. yaya dah boleh cashout ..
dan apa yang penting kerjasama ..;D

Kalau korang join , tapi tatau macam mana nak bagi orang klik ,
yaya ada cara .. 
cara yaya adalah on fb ,
buka chat .. tulis lah minta tolong klik or pe pe ..
nanti kalau ada yang baik hati mesti dyeorang akan klik ..hehehe .
sangat mudah ..:)

oke ..itu je nak bagitahu..haha ..bye .;D

says says says ;)

hai ..hai ..hai .
harini yaya happy sangat tau ..
semalm macam nak bebal je tengok akaun says tak naik naik..
harini cek akaun dah ada rm48 dah ..
lagi rm2 dah boleh cashout ..hoho ..
bahagianya rasa .. :)

says : yaya ! sudikah kau menjadi kekasih hatiku ?
yaya : kalau yaya menjadi kekasih hatimu , apakah kau akan bgi pada yaya 
says : kalau kau menjadi kekasih hatiku . tiaptiap bulan akan aku bagi kau wang ,
tapi janji padaku satu benda boleh ?
yaya : ape ?
says : kerjakan untuk aku hari hari ..paling lama 5 minit sahaja ..boleh ??
yaya : boleh ..!!

says : i love u
yaya : i love u too bebeh ! ^_^

haha .. says sangat berguna ..aku sayang says ..:)

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

hai , kawan kawan .. jum kita join segmen tambah follower banyak banyak nih ..
kalau korang nak join boleh klik sini 



list followers yaya sebelum join segmen nih ada 61 orang jek . ..:)


harap harap lepas join ni nanti .. yaya akan dapat ramai follower ..

p/s : thanks sis krn buat segmen macm ni ..:)





ping blog meningkat seo blog anda ^_^

korang nak tak kalau orang search dekt google , yahoo , dll ..ada terpapar naik nama blog korang ? mesti korang nak kan ?? yaya pun nanak juga ..
dan yaya pun dah buat dah ....nih nak ajak korang sama sama buat . 
jom .. lets start !!! ..;D

Fungsi dari Ping adalah untuk memberikan informasi kepada search engine bahwa kita baru saja meng-update blog kita, jadi artikel-artikel kita yang masih baru atau baru saja dipublikasikan dapat dideteksi oleh search engine lebih cepat
namun jangan terlalu sering juga mem-ping sebuah blog, karena dengan hal tersebut kita akan dianggap spammer oleh search engine, jadi lakukanlah update ping blog secara berkala saja, misalkan 1 minggu 1x, karena itu juga sudah cukup, sekali kita ping blog kita, kita bisa langsung mem-ping ke berbagai search engine secara langsung.
untuk mem-ping sebuah blog kita bisa menggunakan layanan-layanan yang diberikan secara PERCUMA, diantaranya


BLOG PING TOOL
PING O MATIC
MYPAGERANK.NET

OKE .. itu je yang yaya tau ..harap dapat bermanfaat buat korang semua ..:)

anak anak yaya ^_^

ha .. ini adalah anak yaya ..comel tak ?? hehe .
ewah ! berangan la pulak ..belum sampai masa lagi kod ..
hoho ..;D

kemarin dah upload gambar baby !
harini pun nak upload lagi .. yaya suke baby tau ..hehe ..
nak buat picture koleksi ..^_^







macam mana comel tak anak yaya ??
korang jangan jeles taw ..hihi (perasan)

yaya harap dapat baby macam ni .. dan berharap anak yaya nanti dapat membaca alquran dengan baik ..amin ..
^_^

perempuan cemerkap bawa kereta

Pergh ! gelojohnya minah ni bawa keta , 
macam haprak lagi .. 
macam ni lah yang di katakan cemerkap ..
boleh dia buat bodo je turun kepak benda tu ..
bongok !


yaya rasa owg lelaki tak macam ni ..ni namanya tak malu ..
haha ..lolz !

TAHNIAH DIANA DAN FARID ^^

wah wah wah !
makin berseri seri artis kite nih sekarang .
almaklumlah ,., orang kan dah nak mendirikan rumahtangga dah .
mesti ler kena berseri .. tak gitu ? hehe ..
yaya tengok diorang ni sweet ler , suke sangat sangat tau ..^^




amacam ? sweet tak ? jeles tak ? hehe 
korang bile pulok nak kawen nih ?? hehe ..

apapun  tahniah diana danielle dan farid kami
semoga bahagia sehingga ke akhir hayat ..;)





baby cute

selamat petg semua ..
dah makan ke ?? yaya sebenarnya terjumpa pic nih ..
cute kan ?


hehe , comel kan ?? kalau terjumpa dekat yaya la baby nih .
siap lah , yaya kiss2 dia , sayang2 dia .;D

Comel sangat .. tak terkelip mata melihatnya ..so sweet ..
auh my baby .hehe ..^^


i love says forever ..^_^


sapa pernah dengar pasal SAYS ni ?? mesti ramai kan ??
tapi cuma takut nak join dan takut kena tipu kan ? betul tak ? 
ha .. macam yaya sebelum nih ..
sebenarnya yaya dah lama dengar pasal says nih ..tapi nak join takut .
sebab yaya dah banyak kali kena tipu .hehe ..
tapi di sebabkan seorang akak nih dah tunjuk bukti dia dah pernah cashout 2 kali ..
yaya pun join ler .. sekarang duit yaya kumpul dah ada rm40.60 .
tak sabar nak cashout .huhu ..^^




sapa belum join , boleh klik sini oke ..^^ 

Amacam ? dah register belum ?? 

contoh seperti gambar di bawah ..;)

klik butang sign up warna hijau tuh  ! ^^


isi semua data korang , pastu create my acount ;)


buka yahoo korang , cek email dari SAYS ..


klik link yang di berikan oleh says ..dan automatik korang akan berada dalam website says kan ..;)


oke .. korang tengok ada butang update profil . korang klik situ dan isi semua form ok ..:)
sorry yaya tak letak gambar .. lupa nak prnt screen yang tu ..;D

:: pastikan kan akaun korang dah aktif ok ..
OK .. DONE BAHAGIAN SIGNUP ..

sekarang kita ke bahagian promosi link ..^^

mula mula .. login akaun korang .. pastu korang klik special seperti gambar di bawah ..


korang klik je mana iklan yang korang nak share .. tapi pastikan iklan yang korang nak share belum lumpuh tarikhnya ... mcm yaya kotakkan warna hijau tu ..masih availble .. boleh share ..kalau yang tulis complete tu ..dah tak boleh share tau ..;D


setelah korang klik iklan korang tadi .. korang di minta menekan butang broadcast seperti di bawah oke 
^_^


dah tekan butang broadcast ..copy kod seperti di bawah .. dan pastekan di mana korang nak promote ok ..


TAMAT SUDAH ^^


CONTOH IKLAN SEPERTI DI SINI 
KLIK SINI 

HARAP DAPAT MEMBANTU KAWAN KAWAN ..
SAMBIL MENYELAM MINUM AIR ..
SAMBIL ONLINE JOM BUAT DUIT ..
hehe ..

BUKAN SENANG NAK SENANG, BUKAN SUSAH NAK SUSAH ..;D

Bye ..^_^





eja nama dalam bahasa jepun ^^

korang nak tau tak nama korang dalam bahasa jepun ??
jom cuba tengok kat sini ..^^

A= ka,
B=tu, 
C=mi, 
D= te,
E=ku, 
F=lu, 
G= ji, 
H= ri,
I= ki, 
J=zu, 
K= me,
L= ta,
M= rin, 
N=to, 
O= mo, 
P= no, 
Q= ke, 
R=shi, 
S= ari, 
T = chi, 
U= do, 
V=ru, 
W=mei, 
X= na,
Y= fu, 
Z=zi...






jom mencuba ^^

BULU MATA PALSU MEMBOSANKAN ..HAHA

hai ..
yaya nak cerita pengalaman yaya memakai bulu mata palsu nih ..

hari raya bulan lepas lepas , yaya nak balik raya kat rumah mertua dengan hubby yaya ,
yaya saja la pakai bulu mata palsu + contact lens , (teringin nak pakai)
rumah mertua yaya kat sik , sampai je atas highway , yaya rasa mengantuk gila ..
haha .. bukan mengantuk sangat sebenarnya .. tapi berat bulu mata palsu ..hihi
Yaya bagitau hubby .. mata rasa nak terpejaM ..
ada ke patut hubby gelak kaT Yaya .. dia cakap " lawak la bini abang nih .haha.''
hubby cakap , lain kLi pakai yang tebal lagi .. oh kejamnya suamiku ...;D

Tapi hubby yaya suka paksa yaya makeup , kalau nak balik kampung ..
kul 10 nak bertolak , pukul 7 dia dah kejut suruh bangun siap ..
kalau yaya tak siap dia merajuk ..hihi ..
kalau nak tau , bulu mata palsu tu ..hubby yaya la yang beli ,
sampai 3 benar .. kod 01 , 03 , dan 06 ..
then contact lens pun dia yang beli ..katanya nak wife dia nampak cantik depan dia selalu ..werk ! (tau la bini dia tak segak pun)

dan sampai kat sik , yaya salam mertua , yaya terus masuk bilik , buka bulu mata palsu ,
pergh ! lega rasanya .. haha ... dalam banyak banyak menantu , yaya je yang suka makeup .
kak kak yang lain semua tak minat ..erm .. 
belum sempat lelap mata walau sekejap , hubby ajak keluar pulak ronda sik ..
best giler ,, hubby beli yaya bedak , dan contact lens baru ..huhu ..sukenye ..

:: pesanan buat hubby ! jangan beli bulu mata palsu dah tau ,..serik dah nak pakai ..^^
sayang kamu dear  ;D


KULIT CERAH SEKELIP MATA

testimoni pengguna pengguna emilay whitening !
yaya pun salah sorang  ..nanti yaya upload gambar before and after ok ..
^^








setiap wanita mengimpikan kulit cerah berseri kan ?
ha inilah jawapannya..cubalah emilay whitening !
:)




Negara Asal Emilay Whitening: USA
Isi Kemasan : 60 Softgel

Kulit
cantik, putih, mulus, halus, mulus, bersinar adalah idaman semua
perempuan . tetapi karena begitu mahalnya perawatan kecantikan hanya
kalangan tertentu saja yang bisa mendapatkan perawatan kecantikan
kualitas atas.

Komposisi Emilay Whitening Original :

  • Grape Seed (Anggur)
  • Ginseng
  • Aloe Vera
  • Pearl (Mutiara
  • Rumput Laut

Manfaat Emilay Whitening Original :

  • Memutihkan
  • Mengencangkan Kulit
  • Mengurangi Jerawat
  • Menyamarkan Noda Bekas Jerawat
  • Menghilangkan Bintik Dikulit (Taucho)
  • Kulit Terasa Lembut Dan Kenyal
  • Mencegah Penuaan Dini
  • Mempercantik Kulit (Lebih Segar Dan Sehat)
  • Antioksidan Tinggi
  • Menyamarkan Kelebihan Pigmentasi (Bintik Hitam, Tanda Bekas Luka)
  • Tidak Ada Pengelupasan
  • Menghilangkan Toksin / Racun Dalam Tubuh

Untuk RAS ASIA (PERUBAHAN MULAI AKAN TAMPAK SETELAH 3-4MINGGU PERTAMA)
HASIL MAKSIMAL biasanya 2-3 Bulan untuk Putih ALAMI ( Tergantung tingkat putih yang diinginkan)

Cara Pakai : 2 x 1 hr (pagi/malam)




HARGA SEBENAR : RM150 

SAYS CINTA HATI YAYA

hai guyz , yaya nak bagitahu nie .. yaya xpernah bosan 
nak promote link yaya .. yaya happy sangat ..
ramai yang dah cashout ..tapi yaya tinggal berapa ringgit g dah boleh cashout ..
tak sabar rasanya ,, hehe ..
yaya baru je join dah dapat rm39.40 ..
tak caya ?? tengok bukti kat bawah .. 
online sambil buat duit .. memang best ..benda nih tak tipu tau ,,
lagipun ,nanti bila dah cukup rm50.says akan suruh korang pilih nak cashout
melalui bank mana .. yaya tak tipu korang tau ,,
tak rugi kalau korang join ,..^^

ni bukti yaya dapat ^^


korang biler pulak ?? 
korang ingat senang ker nak dapat duit macam ni ?
susah oo .. kena kerja dulu kod ! promote sana sini baru dapat duit ..haha .
tapi daripada korang dok online saja saja , baik korang join yang ni ...
duit pun masyuk ! bukan kena modal pun..
tapi korang yang dapat modal .. haha ..
signup je terus dapat rm5 .. sangat mudah .. 

macam mana nak join ??

mula mula korang signup SINI .. 

Pas korang dah isi USERNAME , EMAIL dan PASWORD korang ..
korang PERGI cek email korang ..
says akan hantar email untuk korang klik link yang dy bagi tu ..
bila dah klik , automatik korang akan terus masok ke dalam website says korang ,,
then , korang tekan UPDATE .. isi segala nama , no tel DLL ,
Dah siap isi ,tekan preference .
done ! 
tekan dashboard . tengok akaun korang dah ada rm5 ..
so rajinlah promote ok ^^

macam mana nak promote ??

tengok gambar di bawah ..^^

klik SPECIAL yang MCM yaya kotakkan warna merah tu ;D


                                                                                                  
pastu , korang tengok iklan yang ada tulis 2 days , 3 days , 81 days dan banyak days lagi ..
korang klik je yang ada days days tu ok .. kalau dia tulis complete .. itu tandanya dah tak boleh guna ..dah di gunakan ..^^
tengok contoh yang yaya tanda warna merah tu ..


pas korang klik iklan tu , dia akan naik macam gambar di bawah nih ...
korang klik BROADCAST .


LAST sekali , setelah korang klik BROADCAST tu ,,
korang ambik link yang mcm yaya kotakkan warna merah di bawah tu ..
dan paste di mana saja yang korang nak promote .!


done ! 

join tau ..sapa tak join sah dia rugi sangat sangat ^^
selamat beramal ;D

Nak join ? klik SINI




SEGMEN : SIAPAKAH IDOLA KORANG



SIAPAKAH IDOLA KORANG ??

* LYSSA FAIZUREEN
* DAYA THE 6TH
* NABILA MEDAN
* MAGICAL SILENT
* AMALINA

diorang lah idola idola yaya , diorang ni semua bijak membuat tuto ,
cerita cerita diorang juga seronok di baca , yaya suka sangat .
blog diorang semua cantik cantik .. yaya jeles sangat tau ..
tapi kalau tak kerana mereka , mungkin blog yaya kosong kot ..
yala tatau nak dapat tuto kat mana ..hehe ..

blog orang lain pun cantik cantik juga tau .
oke , nanti follow blog yaya sama ye ..
bye ^^

Pemuda Ini Cipta Anak Patung Bagi Puaskan Nafsu Serakahnya Sendiri, GILA!

Malodrax adalah nama samaran bagi pemuda yang berasal dari Canada ini.

Dia merupakan salah seorang ahli komuniti ‘misc’ yang sering menghabiskan masanya berbahas mengenai agama dan politik.

Dia akan mencatatkan pelbagai pertanyaan dan mesej panjang sehingga ada kalanya tulisannya itu akan menjadi pelik, seram, lucu dan tidak masuk akal.

Beribu-ribu orang akan beri pendapat mengenai tulisannya termasuk ahli moderator yang sukar untuk faham sama ada Malodrax sengaja mahu mencari perhatian atau dia sebenarnya sakit mental!

Antara perkara yang diutarakannya adalah mengenai dia sering membuang air di dalam botol kosong kerana terlalu malas untuk bangun.

Dia akan bawa botol kosong kemana saja dia pergi termasuk ke sekolah atau tempat kerja.

Yang paling HARU – Malodrax pernah menceritakan mengenai anak patung yang dibuat untuk memuaskan nafsu seksnya sendiri!

Lihat saja gambar di bawah, begitulah PELIKNYA pemuda bernama Malodrax ini

Penulis rasa dia ni memang ada masalah mental kot.

Kebanyakan tulisannya telah dibuang oleh pemilik forum, namun dia kembali menulisnya semula.

Walaupun begitu, sehingga kini tidak ada laporan yang dibuat mengatakan yang Moladrax telah mengancam atau menakutkan mana-mana pihak.

Dia seperti berada di dunianya yang tersendiri.

Macam-macam…

Oleh: KASIH ISA







memang gila , habis tak tahan kawin jela ..
bodo betul ..