Followers

SAYS CINTA HATI YAYA

hai guyz , yaya nak bagitahu nie .. yaya xpernah bosan 
nak promote link yaya .. yaya happy sangat ..
ramai yang dah cashout ..tapi yaya tinggal berapa ringgit g dah boleh cashout ..
tak sabar rasanya ,, hehe ..
yaya baru je join dah dapat rm39.40 ..
tak caya ?? tengok bukti kat bawah .. 
online sambil buat duit .. memang best ..benda nih tak tipu tau ,,
lagipun ,nanti bila dah cukup rm50.says akan suruh korang pilih nak cashout
melalui bank mana .. yaya tak tipu korang tau ,,
tak rugi kalau korang join ,..^^

ni bukti yaya dapat ^^


korang biler pulak ?? 
korang ingat senang ker nak dapat duit macam ni ?
susah oo .. kena kerja dulu kod ! promote sana sini baru dapat duit ..haha .
tapi daripada korang dok online saja saja , baik korang join yang ni ...
duit pun masyuk ! bukan kena modal pun..
tapi korang yang dapat modal .. haha ..
signup je terus dapat rm5 .. sangat mudah .. 

macam mana nak join ??

mula mula korang signup SINI .. 

Pas korang dah isi USERNAME , EMAIL dan PASWORD korang ..
korang PERGI cek email korang ..
says akan hantar email untuk korang klik link yang dy bagi tu ..
bila dah klik , automatik korang akan terus masok ke dalam website says korang ,,
then , korang tekan UPDATE .. isi segala nama , no tel DLL ,
Dah siap isi ,tekan preference .
done ! 
tekan dashboard . tengok akaun korang dah ada rm5 ..
so rajinlah promote ok ^^

macam mana nak promote ??

tengok gambar di bawah ..^^

klik SPECIAL yang MCM yaya kotakkan warna merah tu ;D


                                                                                                  
pastu , korang tengok iklan yang ada tulis 2 days , 3 days , 81 days dan banyak days lagi ..
korang klik je yang ada days days tu ok .. kalau dia tulis complete .. itu tandanya dah tak boleh guna ..dah di gunakan ..^^
tengok contoh yang yaya tanda warna merah tu ..


pas korang klik iklan tu , dia akan naik macam gambar di bawah nih ...
korang klik BROADCAST .


LAST sekali , setelah korang klik BROADCAST tu ,,
korang ambik link yang mcm yaya kotakkan warna merah di bawah tu ..
dan paste di mana saja yang korang nak promote .!


done ! 

join tau ..sapa tak join sah dia rugi sangat sangat ^^
selamat beramal ;D

Nak join ? klik SINI




No comments: