Followers

SAYS.COM


Korang korang korang yang di sayangi dan di kasihi ..
yaya nak ajak korang buat benda nih ..nak ajak korang join benda yang yaya 
dok buat ni.yaya harap korang dapat join dengan senang hati .
yaya tak memaksa .. tapi dah ada yang pernah cash out dah tau ..
yaya cuma nak invite korang je ..

firstly korang tekan SINI
Pastu , korang tekan SIGN UP !
Lepas tu lagi .. korang kena buka yahoo mail korang ..
then .. korang KLIK LINK yang SAYS bagi kat yahoo tu ok ..

korang sign in ..
korang tekan UPDATE !
pastu isilah segala data yang di minta tu ok,,
ALAMAT , DLL ..
akhirnya korang dah AKTIF !!
dan koraang tekan dashboard !
jeng jeng jeng ..tengoklah total akaun korang ada berapa ..^^

korang kena aktif selalu tau ..
korang tengok atas sekali .. sebelah dashboard dan features ada special ..
korang tekan special taw ..
tgok ada iklan iklan di bawah ..dan tekan iklan tu ..
pastu tekan broadcast yg warna hijau tu ...
dapatkan url untk korang promote tu bawah sekli ok ..
korang kena promote hari hari ,
baru duit banyak ..

sekian kongsi dari saya ..

SAYS

No comments: