Followers

DUA KERJA SERENTAK .. HAPPY ! ^^

kerja yaya jual barang makeup sahaja ! bak kata orang .. kerja sambilan jek ...
kerja hari hari pula adalah kerja klik klik dan klik ..
haha..syok oo .. kedua dua kerja sambilan boleh buat serentak ..
duit says baru masuk pulak kali nih ..yaya guna untuk buat TOPUP !
laku cek , berkat duit says :D
Then bila dah dekat nak habis . yaya bank in balik .. wkakakkaka ..
tapi alhamdulillah ..duit says berguna juga kali nih ..

nih gambar bukti yaya dah cashout duit says dan duit jual makeup ..




semuanya duit says dan jual cik makeup sahaja ..
dengan berniaga dan bisness macam ni ..
cik abang dok kata nak bawa p indonesia nanti ..
nak p beli barang makeup banyak banyak ..^^
syoknya ..tak sabar .. tak sabar rasanya ..hoho
shoping shoping shoping dan shoping ... 

kalau korang minat makeup ..nak tanye apa , boleh la tanya di ruang komen ..
kalau korang nak join says boleh daftar sini 

thanks sudi membaca ^^



No comments: