Followers

LOMO CAMERA FOR SALE !


camera kegilaan remaja sekarang yang suka fotografr ,dan suka edit..
lomo camera yang sangat unik dan cute !
pe yang best pasal lomo nih .. dia tak guna battery , dia boleh guna di dalam air ,
untung tu .. hihi .. dan lomo ni pulak memakai filem ..
apa tunggu lagi .. jumlah rembat 1 .. 

camera saja rm56 ..
camera + filem rm65 .. 
harga termasuk postage ! 
siapa cepat dia dapat ..lallalalalalaa 








sape yang berminat boleh pm saya di ruangan komen .. insyaalah pasti akan di balas secepatnye ..

alahai lomo .. cutenyer kamu bagiku ..
sukenye dalam hati .. haha ..

gambar di bawah adalah sebahagian efek dari camera lomo ..
haaaa .. cantikkan ..;D





ala .. tak sampai seratus pun .. jangan risaulah ..
apa yang penting .. dapat snap snap snap ..hahaha ..^^

bye .. ^^







6 comments:

Nur Fadhilah Abdul Wahab said...

hi..nice blog and nice camera....mcm mane guna dia? kena cuci ke filem tu?

damiya izara said...

yupp cuci filem ..
nak masukkan gmbr dlm laptop pown boleh ..^^

Adilla Shahirah said...

You jual lomo lagi tak?
kalau jual lagi, bagitahu dekat cbox.
http://www.adillaaashahirah.com/

Miss Haza said...

masih jual lomo lg x?
bkenan sgt. :))
kalau ade lgi bgtahu dekat cbox plzz...

http://gadisberlesungpipitdua.blogspot.com/

cik nAd said...

ade jual lagi x/

sha zaty said...

Ade lg tak ?