Followers

TUTORIAL : CUTE EMOTICON DALAM ENTRI

hai , sapa nak buat emoticon cute macam saya , mari kita belajar .. hohoho..http://matcuoi.com


faham tak apa yang yaya nak ajar ? yaya nak ajar korang cara letak emoticon dalam entri ..jum belajar cepat ..haha

mula mula masuk ke NEW POST ,dan tulislah apa yang korang nak tulis, kemudian korang KLIK SINI .
Then , korang klik kat emoticon korng nak tu ,dan ambil CODE CHO BLOG ..
Kembali ke NEW POST korang , klik kotak HTML yang bersebalahan dengan compose tu ..
masukkan code emoticon yang korang ambik tadi ..
kemudian , tekan compse .. dan tengok lah hasilnya ..save ^^

SELAMAT BERJAYA SAYANG ^^

No comments: