Followers

MAJLIS PERKAHWINAN IRA DARIAH !

ehem ehem ehem ..dah lama tak update belog nih ..
dah bermacam macam sarang dah menjadi .. hehe ..
now dah tiba masa untuk ira clean semua sarang dalam belog nih ..

oke .ira just nak cite 16/12/2012 adalah hari paling bahagia buat ira ..nak tau napa ?
of course ler sebab dah dapat suami .. hee ~ (gegeh)
ira berharap hubungan ira dan suami akan kekal ke akhir hayat..dan ira berharap ,ira dan suami dapat membuang segala perangai perangai di zaman becinta dulu ..contohnye PLAYGIRL dan PLAYBOY .. haha ..suami ira hensem .. dulu banyak giler pempuan nak ..harap harap lepas ni takkan berulang lagi segalanya ..semoga kami mendapat zuriat yang soleh dan solehah ..amin ..dan semoga dia menjadi suami yang bertanggungjawab amin,









TOUCH UP BY SENDIRI ..

Next month ira akan buat CD belajar makeup ..sapa nak boleh pm ira ok ..

-cara makeup dinner
-cara makeup funky
-cara makeup tunang 
-cara makeup sanding 

ira akan buat cd ajar cara step by step ..

xmahal pun oke .. xsampai rm200 pun ..:)

apapun ira harap semoga ira bahagia ke akhir hayat ..amin ..^^


Pixa bersama suami tercinta ..







1 comment:

Kakcik Nazar said...

TAHNIAH! SEMOGA HUBUNGAN AWAK DAN HUSBAND KEKAL LAMA. ANYWAY CANTIK NYA THEME WEDDING AWAK. LOVE IT! :)