Followers

GENG TUTORIAL ^^

di sini yaya nak update lagi geng geng bijak membuat tutorial ..
nak ambik ?? credits dulu ..hahaha ..werk ! ;p

TUTORIAL BLOG ^^

TUTORIAL : ANAK EMAK
TUTORIAL : SYAMIRA FIRDAUS
TUTORIAL : BEN ASHAARI
TUTORIAL : SIHATIMERAHJAMBU
TUTORIAL : CERITERA SI GADIS MERAH
TUTORIAL : KEMETOT CHOMEL
TUTORIAL : DUNIA EMIEYSANDRA
TUTORIAL : HAZIATI ATIEY
TUTORIAL : NURHAFIZAH

YOUTUBE !

YOUTUBE : AKU SUKA DIA
YOUTUBE : BE MINE
YOUTUBE : KOSONG
YOUTUBE : BEGINI CARANYA
YOUTUBE : JANGAN GANGGU PACARKU
YOUTUBE : SAYANG SAYANG
YOUTUBE : ADAMU


MOVIE !

MOVIE : AKU ADA KAU ADA
MOVIE : JIWA TAIKO
MOVIE : CHOW KIT
MOVIE : NAK BALIK RAYA
MOVIE : MAN SEWEL DATANG KL

OKE ..dah rasa malas nak tulis .hehe ..bye bye ..
^^

JOM BUAT DUIT SAMBIL ONLINE

hai kawan kawan sekelian ..
jom join satu benda hebat nih ..
yaya baru je tau pasal ni ..kalau ada yang lebih pandai ajarkan saya sama plzz ..
hehe .
daripada kita dok merapu , dok online kosong , dok buat dosa kata kat orang
sana sini ..baik kita online sambil buat duit .. jum jum ..
korang sign up je . korang dapat rm5 ..
ha ?? betul ke ?? 
ya allah ..betullah buat apa yaya nak bohong ..
yaya pun pada mulanya tidak percaya .
tapi cuba dan mencuba ..akhirnya berjaya ..
korang boleh cash out bila duit korang dah cukup ..nak himpun pun tak hal ..
hehe ..

korang nak join klik SINI 

Pastu , korang di minta buka yahoo korang ..dan jangan lupa klik link yang says hantar tu ..
bila dah aktif .. korang masuk ke dashboard . dan tengok total earning korang dah ada rm5 ..dan ....... jangan lupa promote link korang tau ..^^

sekian dari yaya ..harap kita berjaya ..
insyaalah ..

bye ..^^

join .. join .. join ..
im sure YOU HAPPY !

JOIN TAW SINI

UJI MINDA KORANG


Sila jawab peribahasa melalui teka silang kata di bawah:-


  1. Sikap Leng Lerng yang sukar menerima perubahan yang berlaku menyebabkan dia berfikiran tertutup seperti ____________ di bawah ____________ .
  2. Pelajar yang malas dan bersikap seperti ____________ dengan ____________  tidak mungkin dapat meraih kejayaan yang cemerlang dalam peperiksaan.
  3. Masih ramai ibu bapa yang malas membaca tetapi mahu anak mereka rajin mengulang kaji pelajaran samalahseperti ____________  mengajar anaknya berjalan ____________ .
  4. Ibu bapa selalunya menyayangi dan menjaga anak-anak mereka bagai menatang ____________ yang penuhsehinggalah mereka dewasa.
1

1
K
T
3
4
M
K

2 
3
2
P
N
L
U
s


Jom uji minda nak ?? sapa pandai jawab ! haha ^^