Followers

PERHATIAN ! ^^

HAI .. RAYA haji dah menghampiri ..hehe ..
tak lama dah kan .. so yaya pun back to sale !
haha ..cakap owang puteh , macam paham sangat ..wkakak ..
yaya ,., ada jual barang barang makeup tau ..
korang boleh je melawat ke page page yaya yang tersenarai di atas nuh ..
haha ..

satu barang satu ringgit ..ha tudia ..hahaha ..
lawak ja ..jangan mudah tergoda dengan hasutan tau ..^^

oke ..korang boleh tengok pages yaya ..
kalau nak tanya yang mana mana , korang boleh copy je url pic then 
paste kat komen ok ..nanti yaya jawab ..^^

selamat tengahari semua ..bye3 .^^

FOUNDATION

SELAMAT DATANG KE PAGES FOUNDATION YAYA ^^


miss rose stick foundation
rm30.00
kod 0020
kod 141 adalah no1 cerah chinese
kod 140 adalah no4 cerah melayu
kod 151 adalah no3 sederhana
kod 152 adalah no2 sawo matang dan kulit sederhana


miss rose stick foundation
rm28.00
kod 0017


miss rose true match foundation
rm30.00
kod 0020
no 1 kulit cerah
no 2 kulit sederhana
no 3 untuk sawo matang


miss rose true match superblendable foundation(shimmer)
rm30.00
kod 0020


miss rose silky soft n tender foundation 
rm25.00
kod 0015





LIPSTIK

SELAMAT DATANG KE PAGES LIPSTIK YAYA ..

:: SEBARANG PERTANYAAN ..SILA COPY URL GAMBAR .DAN TINGGALKAN DI RUANGAN KOMEN OK ! ^^


KOD 0035
RM60.00


KOD 0012
RM25.00


KOD 0012
RM25.00


KOD 0010
RM15.00






BRUSHES

SELAMAT DATANG KE PAGES BRUSHES YAYA ..
jemput tengok ..kalau ada nak bertanya pasal gambar tersebut.
tolong copy url gambar dan tinggalkan di komen ok ..^^


KOD 0012
RM15.00


KOD 00715
RM25.00


KOD 0715
RM25.00


KOD 0011
RM20.00


KOD 0055
RM85.00


KOD 0070
RM90.00


KOD 0045
RM60.00


KOD 0055
RM75.00


KOD 0012
RM15.00













MISS ROSE EYESHADOW

SELAMAT DATANG KE PAGE SINI ! ^^
korang nak tengok apa ?? boleh jer tgok di sini ok !  ^^

yang nih semua EYESHADOW MISS ROSE tau ..

P/S : Sekiranya korang ada nak tanya yg mana2 ..korang copy url gambr ..pastu tinggal kt komen .. ok ;)



KOD 0040
RM58.00


KOD 0037
RM55.00


KOD 0038
RM60.00


KOD 0050
RM80.00
LIPSTIK , EYELINER , LIPLINER
MASCARA AND GLITTER 


KOD OO38
RM55.00


KOD 0035
RM55.00


KOD 0040
RM60.00


KOD 0040
RM60.00


KOD 0040
RM60.00













EYESHADOW FOR SALE SEMPENA HARI RAYA ^^

hai , hai hai ..
selamat malam semua .. 
dah tidow ke belum nih korang .
tadi yaya dah nak lelap mata dah .. tapi rasa nak upload picture
plak ..haha ..raya dah hampir ..
so .sapa minat makeup ..boleh lah order sini oke ..^^

eyeshadow ! ^^



MAC 0035 
RM 55.00 (INCLUEDE POSTAGE)


MAC 0038
RM 58 (INCLUEDE POSTAGE)

KOD 0060
RM98.00


KOD 0035
RM55.00


KOD 0035
RM55.00



KOD 0036
RM55.00


KOD 0036 
RM85.00


KOD 0035
RM55.00


KOD 0035
RM55.00


OKE ..NANTI yaya upload g ..
nak order .. boleh pm yaya ..^^