Followers

BULU MATA PALSU MEMBOSANKAN ..HAHA

hai ..
yaya nak cerita pengalaman yaya memakai bulu mata palsu nih ..

hari raya bulan lepas lepas , yaya nak balik raya kat rumah mertua dengan hubby yaya ,
yaya saja la pakai bulu mata palsu + contact lens , (teringin nak pakai)
rumah mertua yaya kat sik , sampai je atas highway , yaya rasa mengantuk gila ..
haha .. bukan mengantuk sangat sebenarnya .. tapi berat bulu mata palsu ..hihi
Yaya bagitau hubby .. mata rasa nak terpejaM ..
ada ke patut hubby gelak kaT Yaya .. dia cakap " lawak la bini abang nih .haha.''
hubby cakap , lain kLi pakai yang tebal lagi .. oh kejamnya suamiku ...;D

Tapi hubby yaya suka paksa yaya makeup , kalau nak balik kampung ..
kul 10 nak bertolak , pukul 7 dia dah kejut suruh bangun siap ..
kalau yaya tak siap dia merajuk ..hihi ..
kalau nak tau , bulu mata palsu tu ..hubby yaya la yang beli ,
sampai 3 benar .. kod 01 , 03 , dan 06 ..
then contact lens pun dia yang beli ..katanya nak wife dia nampak cantik depan dia selalu ..werk ! (tau la bini dia tak segak pun)

dan sampai kat sik , yaya salam mertua , yaya terus masuk bilik , buka bulu mata palsu ,
pergh ! lega rasanya .. haha ... dalam banyak banyak menantu , yaya je yang suka makeup .
kak kak yang lain semua tak minat ..erm .. 
belum sempat lelap mata walau sekejap , hubby ajak keluar pulak ronda sik ..
best giler ,, hubby beli yaya bedak , dan contact lens baru ..huhu ..sukenye ..

:: pesanan buat hubby ! jangan beli bulu mata palsu dah tau ,..serik dah nak pakai ..^^
sayang kamu dear  ;D