Followers

baby cute

selamat petg semua ..
dah makan ke ?? yaya sebenarnya terjumpa pic nih ..
cute kan ?


hehe , comel kan ?? kalau terjumpa dekat yaya la baby nih .
siap lah , yaya kiss2 dia , sayang2 dia .;D

Comel sangat .. tak terkelip mata melihatnya ..so sweet ..
auh my baby .hehe ..^^


i love says forever ..^_^


sapa pernah dengar pasal SAYS ni ?? mesti ramai kan ??
tapi cuma takut nak join dan takut kena tipu kan ? betul tak ? 
ha .. macam yaya sebelum nih ..
sebenarnya yaya dah lama dengar pasal says nih ..tapi nak join takut .
sebab yaya dah banyak kali kena tipu .hehe ..
tapi di sebabkan seorang akak nih dah tunjuk bukti dia dah pernah cashout 2 kali ..
yaya pun join ler .. sekarang duit yaya kumpul dah ada rm40.60 .
tak sabar nak cashout .huhu ..^^




sapa belum join , boleh klik sini oke ..^^ 

Amacam ? dah register belum ?? 

contoh seperti gambar di bawah ..;)

klik butang sign up warna hijau tuh  ! ^^


isi semua data korang , pastu create my acount ;)


buka yahoo korang , cek email dari SAYS ..


klik link yang di berikan oleh says ..dan automatik korang akan berada dalam website says kan ..;)


oke .. korang tengok ada butang update profil . korang klik situ dan isi semua form ok ..:)
sorry yaya tak letak gambar .. lupa nak prnt screen yang tu ..;D

:: pastikan kan akaun korang dah aktif ok ..
OK .. DONE BAHAGIAN SIGNUP ..

sekarang kita ke bahagian promosi link ..^^

mula mula .. login akaun korang .. pastu korang klik special seperti gambar di bawah ..


korang klik je mana iklan yang korang nak share .. tapi pastikan iklan yang korang nak share belum lumpuh tarikhnya ... mcm yaya kotakkan warna hijau tu ..masih availble .. boleh share ..kalau yang tulis complete tu ..dah tak boleh share tau ..;D


setelah korang klik iklan korang tadi .. korang di minta menekan butang broadcast seperti di bawah oke 
^_^


dah tekan butang broadcast ..copy kod seperti di bawah .. dan pastekan di mana korang nak promote ok ..


TAMAT SUDAH ^^


CONTOH IKLAN SEPERTI DI SINI 
KLIK SINI 

HARAP DAPAT MEMBANTU KAWAN KAWAN ..
SAMBIL MENYELAM MINUM AIR ..
SAMBIL ONLINE JOM BUAT DUIT ..
hehe ..

BUKAN SENANG NAK SENANG, BUKAN SUSAH NAK SUSAH ..;D

Bye ..^_^