Followers

SAYA DAH CASHOUT ^_^

hanya aku cinta kau seorang SAYS ..

Oke , tadi yaya update cerita pasal nak cashout says kan ?
oke , malam ni yaya dah pun cashout ..
bila difikir fikirkan ..bulan depan yaya nak kena bayar duit tenet dah .
baik yaya cashout dari sekarang ..
hehe .. lagipun dengan tak sabar nak cashout .. macam ni lah ..
ini bukti yaya baru cashout ..:)



nanti yaya upload gambar bila duit dah selamat masuk ke bank tau ..
kepada yang belum daftar . boleh lah daftar kat sini

yaya yakin . kalau korang join , mesti korang akan gembira .. 
yala , daripada korang online saja , sembang kosong ..
baik korang online sambil buat duit ..
kalau mak tanya " kau tak boring ke dari tadi dok melangut depan laptop tu ja mak tengok "
kita jawab balik " tak mak , orang buat kerja nih . bukan dok melangut kosong , nanti hujung bulan orang dapat gaji taw .:) "
mak pun membalas lagi " gaji apa kalau dok saja , kerja tak pi ..?"
kita jawab " mak tengok lah nanti .."
haha ..jawapan yang munasabah kan ?? hihihihi
dah cukup duit korang nanti .. korang cashout , korang bagitahu mak korang mcam ni ..
" mak tengok ni , tak sia sia orang melangut depan laptop selama ni ..
orang dapat duit tau " mak pun senyum lebar ..sambil berkata ..
"baguslah , selamat duit mak ..tak payahlah kau minta duit untuk beli topup lagi erk "
hahaha ...^_^

ops .. abaikan cerita yaya tu ..haha ..
macam mana ..? ada yang nak join tak ?
tapi kalau korang join .jangan la lepas join ..dok saja je ..
tolong la promote sama iklan yang says bagi tu ..
korang tau tak apa yang bestnye pasal says nih ?

bagi yaya says ni earning dia cepat naik ,
yaya punye earning satu hari kadang kadang mencecah rm5 tau sehari ..:)
yaya baru je join seminggu lebih ..harini dah boleh cashout ,
hoho ..gembiranya kan dapat duit free ^_^

says tak minta korang bayar yuran apa apa ..
semuanya free of charge !
tapi kalau korang join , korang akan dapat rm5 tau ..
dan kalau korang seorang yang bijak bestari , korang cari kawan korang join bawah korang..dan korang dapat lagi rm5 .. hoho ..
seronok kan ??hihi.korang bos korang kuli ..
tak dak sapa nak marah  , tak dak sapa nak tegur ..
kerja korang pulak cuma promote link korang dan iklan yang says minta korang promote .
tu je .. setiap klik korang akan dapat rm0.20.
nak beli coklat pun dah lepas tu ..hihi..^_^

bila says ada mood yang baik hati ..says akan buat contest tau ..
sapa terpilih ..dia akan dapat hadiah ..wow !
ada yang pernah menang dapat handphone dah ,
ada yang dapat duit .. syokkk ooo ..
tak rugi ..mai la join ..^_^

usaha tangga kejayaan , kalau tak usaha tangga pun boleh reban ..
haha .. jom tukar pepatah ni.
bukan susah nak senang , bukan senang nak senang ! 
selamat berjaya ..^_^

DAFTAR SINI

"Segmen: Follow Sampai Meletup"

hAI .. Yaya masih budak baru nak join segmen segmen ni ..
yaya harap yaya berjaya ..mudah mudahan ..insyalah  ..:)





Bukti dah follow NISA & HAJAR ;)





Bukti yaya dah LIKE fanpage NISA ^_^



Bukti yaya dah like page SPONSOR 1 & SPONSOR 2 ;D




jumlah followers yaya yang sekarang  :)



JUMLAH BILANGAN FOLLOWER  ?
- 80 ORANG SAHAJA 

TARGET FOLLOWERS ?
150 ORANG 

HADIAH PILIHAN ?
LOMO .




gembira sangat duit dah masyuk !!

sebelum memulakan majlis , minta sape yang masuk tolong klik tabung derma tu tau ;P

hai hai AND hai .
gembiranya rasa di dalam hati ..
bila dah dapat duit free .. ewah ! haha ..
gembira tak terkata , walaupun baru cashout rm50 ..
dah rasa macam seribu je , nak tau sebab apa ??
sebab dok online saja saja je dah dapat duit ..hikhikhik..
ALHAMDULIllah .. Oke la tu kan ..:)

sebelum ape ape , sape yang belum join tu , boleh la klik sini
   DAFTAR DI SINI
Xrugi pun kalau join .bukan kene bayar yuran apepun ..
tapi kalau korang register korang yang akan dapat rm5 ..
dan kalau org join bawah korang pun , korang akan dapat rm5 tau..:)
best ooo..:)

ni bukti yaya dah boleh cashout ,, tapi masih rasa nak himpun g la ..hoho ..;D



ok duit yaya cuma ada rm50.60..;)
apa yang penting .. yaya dah boleh cashout ..
dan apa yang penting kerjasama ..;D

Kalau korang join , tapi tatau macam mana nak bagi orang klik ,
yaya ada cara .. 
cara yaya adalah on fb ,
buka chat .. tulis lah minta tolong klik or pe pe ..
nanti kalau ada yang baik hati mesti dyeorang akan klik ..hehehe .
sangat mudah ..:)

oke ..itu je nak bagitahu..haha ..bye .;D