Followers

LOMO CAMERA FOR SALE !


camera kegilaan remaja sekarang yang suka fotografr ,dan suka edit..
lomo camera yang sangat unik dan cute !
pe yang best pasal lomo nih .. dia tak guna battery , dia boleh guna di dalam air ,
untung tu .. hihi .. dan lomo ni pulak memakai filem ..
apa tunggu lagi .. jumlah rembat 1 .. 

camera saja rm56 ..
camera + filem rm65 .. 
harga termasuk postage ! 
siapa cepat dia dapat ..lallalalalalaa 








sape yang berminat boleh pm saya di ruangan komen .. insyaalah pasti akan di balas secepatnye ..

alahai lomo .. cutenyer kamu bagiku ..
sukenye dalam hati .. haha ..

gambar di bawah adalah sebahagian efek dari camera lomo ..
haaaa .. cantikkan ..;D





ala .. tak sampai seratus pun .. jangan risaulah ..
apa yang penting .. dapat snap snap snap ..hahaha ..^^

bye .. ^^







DUA KERJA SERENTAK .. HAPPY ! ^^

kerja yaya jual barang makeup sahaja ! bak kata orang .. kerja sambilan jek ...
kerja hari hari pula adalah kerja klik klik dan klik ..
haha..syok oo .. kedua dua kerja sambilan boleh buat serentak ..
duit says baru masuk pulak kali nih ..yaya guna untuk buat TOPUP !
laku cek , berkat duit says :D
Then bila dah dekat nak habis . yaya bank in balik .. wkakakkaka ..
tapi alhamdulillah ..duit says berguna juga kali nih ..

nih gambar bukti yaya dah cashout duit says dan duit jual makeup ..




semuanya duit says dan jual cik makeup sahaja ..
dengan berniaga dan bisness macam ni ..
cik abang dok kata nak bawa p indonesia nanti ..
nak p beli barang makeup banyak banyak ..^^
syoknya ..tak sabar .. tak sabar rasanya ..hoho
shoping shoping shoping dan shoping ... 

kalau korang minat makeup ..nak tanye apa , boleh la tanya di ruang komen ..
kalau korang nak join says boleh daftar sini 

thanks sudi membaca ^^