Followers

buat peng-request TUTO MAKEUP ! ^^

ASSALAMUALAIKUM..

tadi dah update satu entry ..ni nak update lagi satu pulak ..
tak salah pun kan ..hihi..
ramai yang minta ira buat tuto makeup..
tapi tak tau la macam mana nak buat .. sebenarnya korang nak 
request cara makeup macam mana ye ? cer cite sikit..
kalau korang nak cara funky , just tell me ok..
funky style,aidilfitri , holiday , cleopatra , atau apa je la.
korang cakap jek . jangan la request minta tuto makeup jek.
ira buntu taktau cara makeup camna sebenar yang korang nak tu.hehe

*pada akak2 dan adik2 yang request makeup sebelum ni.sorry tak dapat nak buat tuto lagi.ira masih dalam pantang lagi. tinggal 20 hari je lagi dah nak habis.nanti ira buat untuk korang ye.

** buat yang inbox ira tanya pasal tempahan makeup tu..sorry,tak ambik dah la dear buat masa sekarang.. sibuk dengan anak kejap..pasni insyaalah..

okelah .. sorry menyemak wall krang sekali lgi..bye2..^^

BARU DI GELAR MAMA & ABAH

Assalamualaikum,hai ..sekarang ira happy sangat sangat tau.
ira dan suami baru je di gelar mama dan abah.kiteorang dapat baby girl.
wow !macam sedang bermimpi je nih.hihi.
ramai kawan ira tanya ,"wey ! sakit tak beranak ? seronok tak ?
nak tahu sakit ke tak sila beranak ..hehe.
masa beranak tak sakit pun sebab ada suami dekat sebelah tolong bagi
semangat.tapi masa jahit yang paling sakit.macam dah serik pun ada tau.huhu

masa beranak , fikir dah serik nak beranak lagi..tapi bila dah beranak rasa nak ambik 
lagi sorang pulak .wakaka .. hihi. (gatai).
beranak memang best..tapi masa dalam pantang paling tak best !
bosan bagai  la wey .. asyik makan ikan haruan jek . OMG ! *_^

Apa pun ALHAMDULILLAH ira dan baby selamat ..
thanks ALLAH kerana kurniakan aku seorang cahaya mata yang cute sangat ..
PUTERI NURISSA WAQI'AH my princess ! ^_^

sorry la korang kalau ira menggangu masa korang semata mata baca post ira ni.
saja nak kongsi kegembiraan ..hehe ..bye ^^