Followers

buat peng-request TUTO MAKEUP ! ^^

ASSALAMUALAIKUM..

tadi dah update satu entry ..ni nak update lagi satu pulak ..
tak salah pun kan ..hihi..
ramai yang minta ira buat tuto makeup..
tapi tak tau la macam mana nak buat .. sebenarnya korang nak 
request cara makeup macam mana ye ? cer cite sikit..
kalau korang nak cara funky , just tell me ok..
funky style,aidilfitri , holiday , cleopatra , atau apa je la.
korang cakap jek . jangan la request minta tuto makeup jek.
ira buntu taktau cara makeup camna sebenar yang korang nak tu.hehe

*pada akak2 dan adik2 yang request makeup sebelum ni.sorry tak dapat nak buat tuto lagi.ira masih dalam pantang lagi. tinggal 20 hari je lagi dah nak habis.nanti ira buat untuk korang ye.

** buat yang inbox ira tanya pasal tempahan makeup tu..sorry,tak ambik dah la dear buat masa sekarang.. sibuk dengan anak kejap..pasni insyaalah..

okelah .. sorry menyemak wall krang sekali lgi..bye2..^^

No comments: