Followers

CONTEST : KENAPA KORANG BERBLOG

Contest : Kenapa korang berblog ?

hello and assalamualaikum..harini ira rasa teringin sangat
nak buat contest Kenapa korang berblog ? ira nak jemput korang
semua join contest ni.itupun kalau sudi ler.. hihi.
hadiah dia tak der la mahal sangat.seikhlas hati ..^^

oke jom follow step by step..syarat pun tak banyak aeh . mudah 
aje..:)



1. copy gambar contest ke dalam post korang..
2.follow blog nih. (WAJIB)
3.Tulis & jawab 3 soalan "KENAPA KORANG BERBLOG ? BAGAIMANA KORANG BUAT DUIT DENGAN BLOG ? SIAPAKAH IDOLA BLOGGER KORANG ?
4, tag 3 orang rakan blogger korang.
5. tinggalkan link korang di kotak komen bawah..
6.siap..:)

Mudah je kan ? pemenang akan di pilih berdasarkan jawapan yg sangat sangat ok sahaja..^^
hanya 3 orang pemenang sahaja akan mendapat jeng..jeng..jeng...:)

hadiah:.pillow nme cute, & keychain name sahaja .. x mahal janji boleh buat kenangan.betul x ? 

*  sekiranya cuma ada 10 orang SAHAJA yg join contest ni.contest di batalkan..maklum..

mula 4.10.2013 ..tamat 31.10.2013 ..

selamat mencuba..

1st G.A of Gangentry"

Assalamualaikum semua..


Objektif segmen ini :
1. meningkatkan kenalan blog selain dapat mengeratkan silaturrahim
2. dapat berkenalan dengan blogger-blogger baru & lama
3. dapat meningkatkan trafik/followers di blog


Syarat & Peraturan:
1. Follow blog dan fanpage sponsor
2. Buat entri bertajuk "1st G.A of Gangentry"
3. Copy coding di bawah dan paste di ruang HTML entri.

 Follow blog Geng entry & Plus|Like Fan Page

Like fanpage sponsor :
                                                           


Join Group Blogger:

4. Publish dan tinggalkan link di ruang komen ya
5. Jika rajin anda patut pergi ke blog- blog rakan yang sertai segmen ini

Nak kurus dalam masa seminggu .. ??

sape sape rasa nak kurus ?sila angkat kaki anda..hehe..
oke..ira ada penyelesaiannye kalau korang betul betul nak kurus..
ape die ? wait ler...tengok gambar bawah nih ..


ha tudia..yang inilah penyelesaiaannye.felinna inch loss.
korang akan loss berapa kg pun lemak korang.janji rajin guna la..
before ni time mengandung,,pinggang ira 38 inch.lepas bersalin
tinggal 33 inch .. but now dah tinggal 29 inch u.............hihi..
ira sapu felina ni then ira bertungku .. so terbakar la lemak yg ada.tapi kalau korang malas nak tungku pown xpa.korang g beli plastik yg orang dok balut buahan2 dalam pasaraya tu.plastik yg lembut lembik tu.hehe..korang sapu inch loss.korang belit plastik tu kat perut korang ke,lengan ke ape ke.dalam 2 ,3 hari tengok perbezaannye..

tapi ingat.sebelum guna inch dulu pinggang ke , lengan ke.pastu nanti dah guna inch len tengok turun bape inch n kg ok .. ^^

selamat mencuba..:)