Followers

CONTEST : KENAPA KORANG BERBLOG

Contest : Kenapa korang berblog ?

hello and assalamualaikum..harini ira rasa teringin sangat
nak buat contest Kenapa korang berblog ? ira nak jemput korang
semua join contest ni.itupun kalau sudi ler.. hihi.
hadiah dia tak der la mahal sangat.seikhlas hati ..^^

oke jom follow step by step..syarat pun tak banyak aeh . mudah 
aje..:)



1. copy gambar contest ke dalam post korang..
2.follow blog nih. (WAJIB)
3.Tulis & jawab 3 soalan "KENAPA KORANG BERBLOG ? BAGAIMANA KORANG BUAT DUIT DENGAN BLOG ? SIAPAKAH IDOLA BLOGGER KORANG ?
4, tag 3 orang rakan blogger korang.
5. tinggalkan link korang di kotak komen bawah..
6.siap..:)

Mudah je kan ? pemenang akan di pilih berdasarkan jawapan yg sangat sangat ok sahaja..^^
hanya 3 orang pemenang sahaja akan mendapat jeng..jeng..jeng...:)

hadiah:.pillow nme cute, & keychain name sahaja .. x mahal janji boleh buat kenangan.betul x ? 

*  sekiranya cuma ada 10 orang SAHAJA yg join contest ni.contest di batalkan..maklum..

mula 4.10.2013 ..tamat 31.10.2013 ..

selamat mencuba..

No comments: