Followers

lomo cute

HELLO AND ASSALAMUALAIKUM..dengan ini saya yaya nazdia ataw ira kembali menjual fujiflm kamera ..bak kata org lomo la. .^^
harga sangat berpatutan .. tengok di bawah ok ..^^



fujiflm instax mini..
camera hello kitty .
close up multi lens ..

rm 70 incluede postage .....


rm75.00 incluede postage ..


rm73.00 incluede postage

penghantaran dalam tempo 1-2 minggu pling lwat..




felt and sizzix machines ..^^

hai..sape di sini buat kraf felt .klu ye sila komen sy ,nk follow..huhu.
eh ..korang ,sy ada jual felt rm2.50  dulu..tpi sekarang sy jual rm1.90.
gambar kt bawah tu pinjam cik google jp..^^
kalau korang nk order pm je..ha dn satu laggi..klu korang nk beli pe2 untuk krafter .just tell me ok..insyaalah klau boleh saya tolong..tu pun klu korang tatw nk beli di mna la ..



ini plak sizzix big shot machines..untuk  krafter je..nk order cakap..^^









my kraf ..order dari cust ..^^

hello and assalmualaikum..
hari ni saya nk upload sedikit gmbar kraft sy..
saya ada mngmbil tmphn membuat laptop case, hp case , hp strap ,kerongsang ,kotak pensel , tote bag , set bantal couple , bantl hiasan kereta , kotak tissue dan keychain nama .
di bawah ni ada sdikit gmbr yg d order dari my cust yg dpt sy upload .. 
nt saye letk bnyk lagi ok.. now tenet sesungguhnya memang slowly ...



rm6 /pcs


model terbaik..hha ..
saiz A4 rm 15.00
kabu + felt


rm15.00



domo keychain ..
rm1.00 /pcs


keychain nama
rm3.50


pensil case
rm10.00 


keychain nma with hp strap ..
rm3.50

done .. mlm ni nk upload yg len plak..
^^

kalau korang ada idea yg bernas untuk saya reka .. 
komen lah di bawah ok.. 
bantuan , idea dan komen anda sangat saya hargai ..

terima kasih ..