Followers

BISNES BUAT DUIT YANG SEBENAR !!

Pendapatan rm1000 sehari ! 
Login facebook dapat rm100 !
ish ish ish !! betul ke nih ? sorry ye saya memang tak percaya dengan ini..
mustahil la sehari dapat rm1000..kan?

tapi saya percaya dengan bisnes yang saya lakukan sekarang .. di jamin halal 100%
di jamin sehari boleh ada dalam tangan rm50 ..percaya atau tidak itu terpulang anda anda semua .yang penting saya dah berjaya ..
korang ada anak , anak minta duit beli topup korang dapat apa ?
mesti 0 kan .. tapi kalau korang join ini dengan saya .. saya yakin korang pasti tersenyum gembira ..anak korang topup .korang pun dapat komisyen ..yang paling best ..ada PA INSURAN RM100,000,00 Percuma tu....................
mesti ramai yang bertanya ..macam mana tu ? macam best je..
hah! ok saya akan ceritakan ..

korang cuma keluarkan modal rm80 .kemudian korang akan dapat simkad & flyers dari saya.dalam simkad tu dah ada topup sebanyak rm30 ok.
bila segalanya dah ada di tangan korang.korang hanya perlu cari downline .seorang downline yang masuk bawah korang .korang akan dapat rm20 ..sekiranya downline korang kerap topup ..keraplah korang akan dapat komisyen.:D
setiap kali korang topup ,korang akan mendapat POINT ..point itu korang boleh tukarkan dengan TIKET air asia , handphone , tablet dll .. terpulang pada korang..
dan akhir sekali .sekiranya jualan pendapatan korang mencecah rm1000 sebulan ..korang akan mendapat pakej ke UMRAH..Sehingga bulan jun 2014 ini sahaja ..
cepat bertindak sebelum terlambat ! sekiranya berminat boleh tinggalkan komen di bawah..untuk penghantaran di caj rm10 termasuk buku panduan..

terima kasih...

JOM BERJAYA ..UMUR 12 TAHUN KE ATAS LAYAK ..:)

Assalamualaikum wbt .. saya selaku daripada salah seorang pekerja sambilan di rumah hanya dengan SMS sahaja..
nama saya KU NUR IRAZA NURUL DARIAH BINTI KU ABD RAZAK .. saya berumur 21 tahun dan sudah mempunyai suami & seorang cahaya mata .
alhamdulillah harini saya di beri peluang untuk meluahkan segala yang pernah saya lalui ..
kejap , sebelum mulakan ..saya nak pesan , kepada yang tidak berminat sila LEAVE THIS PAGE , kalau yang berminat . teruskan membaca .

saya dulu anak orang kaya .. bukan riak dan takbur .cuma nak cerita KISAH BENAR hidup saya ..di sebabkan duit yang berlimpah .kami tak tahu
nak buat apa, kami hanya tahu perabih saja..suatu hari kekayaan kami hilang sekelip mata .allah dah tarik semuanya dari kami .. kenapa ?
sebab kami lupa pada dia (ALLAH)  ..kami terlalu leka dengan duniawi .sehinggakan agama kami lupa .
Bila dah jadi susah . saya mengajak kawan mencari kerja.kawan cakap "ok,aku pun dah lama nak cari".kami pun pergi.sampai ke tempat destinasi ,
saya malu untuk mengeluarkan kata kata "SINI ADA KERJA KOSONG TAK ?" ya allah memang berat masa tu untuk saya tanya tauke kedai tu..akhirnya
saya menyuruh kawan saya tanya bagi pihak saya sama .. Alhamdulillah kami dapat kerja.. tapi di sebabkan tak biasa bekerja jadi kuli gitu ..
saya batalkan niat untuk bekerja kerana malu .. (ya allah egoisnya aku masa tu)

tapi selepas saya kahwin ..saya menjadi seorang isteri dan suri rumah sepenuh masa. bila saya ingatkan zaman single dulu memang menyesal sangat.
dapat kerja tak mahu pergi . bila dah kawin suami pulak tak bagi kerja . erm ..TENSHION .. tapi di sebabkan suami pandai memujuk .dia memasang
internet untuk saya di rumah ..dia cakap "sayang buat la kerja melalui internet ," .ok dah berpuluh , beribu saya mencuba di internet .tapi
satu pun habuk .. yang dapat ZERO . yang keluar modal dah beratus ratus ..menyesal ..hampir sebulan saya rasa give up dengan bisnes internet ni .
akhirnya saya terjumpa satu website cara nak buat duit di rumah ..minta kat suami rm80 .. dia pun bagi dan sokong saya dari belakang .
alhamdulillah berkat doa suami dan keluarga . saya berjaya .. nak tahu apa saya buat sekarang ?? pm saya ... di komen !ATaw layari website saya
JOM BERJAYA

bertindak sebelum terlambat ! nak duit kena kerja mkena usaha ..
kalau tidak 10 sen pun takkan tergolek kepada anda kalau malas berusaha ..
jom la sama sama kita menjadi seorang berjaya . INSYAALLAH..!!

Shopping Sakan Kot !

Bila dapat shopping memang syokk gila kot weyh ! saya bila dapat respon dari EN hubby untuk bershopping ..lompat bagai nk qak...haha..semangat dengaq bunyi PING PING tu ..huhu ..
saya beli 3 pasang kasut .. memang gempak syok.. cantik gila ..:D




Yang tiga di atas tu saya beli .cun takkk ???? ^^
suami kata dah macam selebriti gitu .. haha..
yang di bawah tu dok nak beli pulak..ngee ~~~




korang nak tak?? klau nak beli ler .. nak saya belikan pun boleh .. :)