Followers

BARU DI GELAR MAMA & ABAH

Assalamualaikum,hai ..sekarang ira happy sangat sangat tau.
ira dan suami baru je di gelar mama dan abah.kiteorang dapat baby girl.
wow !macam sedang bermimpi je nih.hihi.
ramai kawan ira tanya ,"wey ! sakit tak beranak ? seronok tak ?
nak tahu sakit ke tak sila beranak ..hehe.
masa beranak tak sakit pun sebab ada suami dekat sebelah tolong bagi
semangat.tapi masa jahit yang paling sakit.macam dah serik pun ada tau.huhu

masa beranak , fikir dah serik nak beranak lagi..tapi bila dah beranak rasa nak ambik 
lagi sorang pulak .wakaka .. hihi. (gatai).
beranak memang best..tapi masa dalam pantang paling tak best !
bosan bagai  la wey .. asyik makan ikan haruan jek . OMG ! *_^

Apa pun ALHAMDULILLAH ira dan baby selamat ..
thanks ALLAH kerana kurniakan aku seorang cahaya mata yang cute sangat ..
PUTERI NURISSA WAQI'AH my princess ! ^_^

sorry la korang kalau ira menggangu masa korang semata mata baca post ira ni.
saja nak kongsi kegembiraan ..hehe ..bye ^^