Followers

AZRINZA MAZHAR KINI USAHAWAN TELEKOMUNIKASI BERJAYA !

Jadikan Fb anda Tempat Kerja ! Jadikan Hp anda Sebgai Gaji atau Mesin duit !
Sapa ada rakan sampai 5,6 Ribu orang ? sapa ada Pengelike Boleh Mencecah 100 orang dlm masa 5 minit ? kalau Ye , apa tunggu lagi , Jum jadi Ahli kami sekarang .. 
Azrinaz Mazhar Pun dah Jadi usahawan Telekomunikasi yang berjaya sekarang ..korang bila lagi ? Jom daftar dengan saya . rm15 sahaja .. 
selpas je daftar kt website terus Pm saya utk mendapat harga rm15 .. 
http://www.ameen4all.com/?id=yayanazdia


AZRINZA MAZHAR KINI USAHAWAN TELEKOMUNIKASI BERJAYA !


Azrinaz Mazhar Hakim di pejabat Clixster Mobil, Taman Sri Hartamas, Kuala Lumpur, 

KUALA LUMPUR 17 Jun - Selepas dua tahun menceburi bidang keusahawanan dalam industri telekomunikasi, Pengarah Clixster Mobile Sdn. Bhd., Azrinaz Mazhar Hakim percaya masih banyak peluang terbentang luas bagi syarikatnya untuk berada setanding dengan syarikat gergasi di negara ini.
Bekas isteri Sultan Brunei, Sultan Hasanal Bolkiah itu yakin industri telekomunikasi di negara ini akan berkembang pesat sehingga membolehkan Clixster Mobile, sebuah syarikat milik penuh bumiputera mencatatkan pelanggan yang semakin meningkat dari semasa ke semasa.
"Saya kini lebih yakin dengan Clixster Mobile kerana sejak dimulakan pada 2011, kami sehingga kini sudah ada 200,000 pengguna. Bayangkan betapa pesatnya perkembangan ini dan tidak mustahil kami akan mencapai sasaran sebanyak 500,000 pengguna selepas ini," katanya kepada Utusan Malaysia di ibu pejabat Clixster Mobile di sini hari ini.
Mencerita lanjut penglibatannya dalam perniagaan telekomunikasi, beliau berkata, bidang itu adalah sesuatu yang amat berbeza dengan dunia yang diceburinya sebelum ini iaitu kewartawanan.
Katanya, namun keadaan itu tidak menjadi penghalang besar bagi dirinya untuk menjadi usahawan telekomunikasi wanita yang berjaya.
"Selepas melalui kehidupan terdahulu, saya menceburi perniagaan dalam industri ini dan bermula daripada pengetahuan yang kosong. Sememangnya mencabar tetapi saya belajar sepanjang masa mengenai dunia telekomunikasi.
"Tambahan pula, saya begitu bertuah mempunyai rakan kongsi yang berpengalaman dalam bidang ini yang sedia memberi tunjuk ajar kepada saya dalam apa juga hal melibatkan bidang ini," katanya.
Azrinaz Mazhar berkata, beliau ditawarkan untuk menjadi rakan kongsi pada 2011 dan menerimanya kerana mahu menceburi satu bidang yang baharu.
"Saya menyedari belum ada bumiputera yang mempelopori bidang ini. Jadi Clixster Mobile bekerja kuat untuk mewujudkan jaringan perniagaan dalam bidang ini yang diterajui oleh bumiputera," katanya.
Azrinaz Mazhar berkata, beliau amat bersyukur berpeluang menyertai Clixster Mobile yang mengubah dirinya menjadi wanita yang lebih tabah menghadapi cabaran dalam dunia perniagaan.
Apa yang penting katanya, beliau perlu sentiasa bersikap dan berfikir positif dalam apa juga perkara terutama dalam menjalani kehidupan mendatang dan tidak mudah berputus asa dengan apa yang dilakukan.
"Saya mempunyai matlamat di dalam syarikat dan juga kehidupan saya. Untuk syarikat, kita mempunyai matlamat untuk terus berkembang maju sehingga mampu disenaraikan di Bursa Malaysia.
"Untuk diri saya pula, apa yang penting kini adalah keluarga dan perniagaan ini. Saya tidak mahu fikir perkara yang memundurkan diri saya," katanya.
Ditanya sama ada beliau masih berminat untuk kembali ke dunia kewartawanan, Azrinaz Mazhar berkata, beliau perlu memikirkan secara mendalam mengenai perkara itu terlebih dahulu walaupun terdapat tawaran sebelum ini.
Katanya, jadual kerja yang padat dan terpaksa berulang-alik ke luar negara membataskan dirinya untuk terlibat semula dalam bidang kewartawanan.

Jadikan Fb anda Tempat Kerja ! Jadikan Hp anda Sebgai Gaji atau Mesin duit !
Sapa ada rakan sampai 5,6 Ribu orang ? sapa ada Pengelike Boleh Mencecah 100 orang dlm masa 5 minit ? kalau Ye , apa tunggu lagi , Jum jadi Ahli kami sekarang .. 
Azrinaz Mazhar Pun dah Jadi usahawan Telekomunikasi yang berjaya sekarang ..korang bila lagi ? Jom daftar dengan saya . rm15 sahaja .. 
selpas je daftar kt website terus Pm saya utk mendapat harga rm15 .. 
http://www.ameen4all.com/?id=yayanazdia

INGAT ! SEKIRANYA ANDA DAFTAR DI WEBSITE SAYA , ANDA TERUS PM SAYA LAJU LAJU JIKA MAHU HARGA SIMKAD RM15 BUKAN RM30 ! APA YANG BEST DENGAN SIMKAD NI .. ADA INSURAN RM100,000 
ANDA CARI DOWNLINE ANDA DAPAT BONUS ! DOWNLINE ANDA TOPUP ! ANDA DAPAT JUGA TUMPANG APAT KOMISYEN ! DOWNLINE CARI ORANG , KORANG PUN DAPAT KOMISYEN LA .. BERMINAT SILA PM SAYA .. ATAU BOLEH INBOX SAYA DI FACEBOOK ! BOLEH EMEL KEPADA SAYA : kunurirazanuruldariah@yahoo.com


Modal Rm15 sahaja Anda mampu mengubah hidup Anda

Anda Buat, Anda Dapat Income !

Bisnes Paaaling Mudah - Kerana SEMUA Orang MEMANG GUNA HANDPHONE !!
(Cuma perlu topup minima RM15 & perkenalkan pengguna baru sahaja)

FREE SIM (khas untuk PELAN AMEEN) + FREE POS + FREE CALL + FREE KREDIT RM10* + FREE WEB/FANPAGE + FREE INSURANS RM100,000 + POTENSI INCOME RM900,000 @ UNLIMITED INCOME

* Pakej Clixster Ameen Special Edition: PENDAFTARAN & PENGAKTIFAN SEKALI SEUMUR HIDUP - RM15 Sahaja !!!

✔ Free 1 Sim Clixster
✔ Free Pos
✔ Free Call
✔ Free Kredit RM10*
✔ Free Web/Fanpage
✔ Free Insurans RM100,000
✔ Potensi Income RM900,000 tiap2 bulan


Guna CLIXSTER, Dapat FREE CALL & INCOME !!


Senarai Pilihan Sim CLIXSTER - Special Edition: FREE SIM (khas untuk PELAN AMEEN) *
( Dapat Free Kredit RM10 & Free Call 60 Minit )

01. 011-22257021
02. 011-22257023
03. 011-22257061
04. 011-22257062
05. 011-22257063
06. 011-22257064
07. 011-22257076
08. 011-22257082
09. 011-22257083
10. 011-22257084
11. 011-22257091
12. 011-22257093
13. 011-22257096
14. 011-22257098
15. 011-22257124
16. 011-22257125
17. 011-22257126
18. 011-22257130
19. 011-22257140
20. 011-22257146
21. 011-22257156
22. 011-22347341
23. 011-22347342
24. 011-22347343
25. 011-22347344
26. 011-22347346
27. 011-22347348
28. 011-22347349
29. 011-22347350
30. 011-22347351
31. 011-22347352
32. 011-22347353
33. 011-22347354
34. 011-22347355
35. 011-22347356
36. 011-22347358
37. 011-22347359
38. 011-22347360
39. 011-22347361
40. 011-22347362
41. 011-22347363
42. 011-22347364
43. 011-22347365
44. 011-22347366
45. 011-22347367
46. 011-22347368
47. 011-22347369
48. 011-22347370
49. 011-22347371
50. 011-22347372
51. 011-22347374
52. 011-22347375
53. 011-22347376
54. 011-22347378
55. 011-22347379
56. 011-22347381
57. 011-22347382
58. 011-22347383
59. 011-22347384
60. 011-22347385
61. 011-22347386
62. 011-22347387
63. 011-22347389
64. 011-22347390
65. 011-22347391
66. 011-22347392
67. 011-22347393
68. 011-22347394
69. 011-22347395
70. 011-22347396
71. 011-22347397
72. 011-22347398
73. 011-22347399
74. 011-22347405
75. 011-22347406
76. 011-22347407
77. 011-22347408
78. 011-22347409
79. 011-22347411
80. 011-22347412
81. 011-22347413
82. 011-22347415
83. 011-22347417
84. 011-22347418
85. 011-22347419
86. 011-22347420
87. 011-22347421
88. 011-22347422
89. 011-22347423
90. 011-22347425
91. 011-22347426
92. 011-22347427
93. 011-22347428
94. 011-22347429
95. 011-22347430
96. 011-22347431
97. 011-22347435
98. 011-22347439
99. 011-22347401 - sold*
100. 011-22347402 - sold*
101. 011-22347403 - sold*
102. 011-22347404 - sold*


Senarai Pilihan Sim CLIXSTER - Biasa: FREE SIM (khas untuk PELAN AMEEN)
( Dapat Free Call 30 Minit )

01. 011-22176801 - sold
02. 011-22176904 - sold
03. 011-22244869
04. 011-22245771 - sold
05. 011-22245772 - sold
06. 011-22245774
07. 011-22245776 - sold
08. 011-22245778 - sold
09. 011-22245779
10. 011-22245780
11. 011-22245781
12. 011-22245782
13. 011-22245783
14. 011-22245794
15. 011-22245795
16. 011-22245796
17. 011-22245797
18. 011-22245798
19. 011-22245802
20. 011-22245803
21. 011-22245804
22. 011-22245805
23. 011-22245806
24. 011-22245807
25. 011-22245809
26. 011-22245810
27. 011-22245812
28. 011-22245813
29. 011-22245814
30. 011-22245815
31. 011-22245816
32. 011-22245817
33. 011-22245819
34. 011-22245820
35. 011-22245821
36. 011-22245823
37. 011-22245824
38. 011-22245825
39. 011-22245826
40. 011-22245827
41. 011-22245829
42. 011-22245830
43. 011-22245831
44. 011-22245832
45. 011-22245834
46. 011-22245835
47. 011-22245836
48. 011-22245837
49. 011-22245839
50. 011-22245840
51. 011-22245841
52. 011-22245842
53. 011-22245843


Senarai Pilihan Sim CLIXSTER - Couple: FREE SIM (khas untuk PELAN AMEEN)
( Dapat Free Call 30 Minit )

01. 011-22244773 - sold
02. 011-22245773
03. 011-22244775
04. 011-22245775 - sold
05. 011-22244801
06. 011-22245801
07. 011-22244808
08. 011-22245808
09. 011-22244822 - sold
10. 011-22245822
11. 011-22244828 - sold
12. 011-22245828
13. 011-22244833 - sold
14. 011-22245833
15. 011-22244838 - sold
16. 011-22245838


Info & Support:

✔ Web Rasmi: www.ameen.net <-- Klik untuk Info Rasmi & Penyata INCOME anda

✔ Web Promosi: http://www.ameen4all.com/?id=yayanazdia
<-- Klik untuk DAFTAR WEB PERCUMA anda

* selepas daftar pada web promosi ! Sila pm saya di inbox untuk mendapat pakej rm15 sahaja ..

cepat cepat sebelum harga kembali pada rm30 ..

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my


If I win rm300 , i want to buy shoes and shirts in NILE.COM.MY .
And thanks to Nile.com.my because there is a giveaway like this.hope i win rm300 :)

Duit duit duit !

Buat Korang yang rasa malas nak Log in Log Out Emel , yang rasa sayng mengeluarkan modal .. ataw lebih mudah di panggil xpayah Keluar Modal ler senang .hehe .. Korang join ler hat ni .. korang jangan la risau pasal modal korang nak melayang ..sebab modal korang xkeluar pun walau satu sen ok .. korang cuma signup je korang dah dapat us 25 ! mcm mana tu ..nak tau register dulu kat sini ok -> Jom signup 
Korang tak di minta untuk buka emel dan mengesahkan Link pun ..selepas register Korang dh boleh sign in ..x caya cuba dulu baru taw no .. :D 

belum cuba belum taw .sudh cuba bru taw noh ..
nak kata rugi , duit x keluaq pun walau 5 sen.. 
apa tunggu lagi try dulu .kita lawan sapa dapat bnyk jum ..:)

Jom signup

Merasa diri seorang sahabat ..? baca jap

Assalamualaikum kengkawan semua yang ku sayangi ..
saya ingin memohon beribu ribu kawan2 jadi Friends saya di dunia ni jikalau sudi .. huhu .. saya nak minta kawan2 ADD ler saya dalam FB ..saya nak ADD korang dh tak boleh ..block dah .. huk3 . :'(
korang hensem / comel kan ? add kami nah .. nah .. :D

sayang hampa ketad ketad oi .. dunia akan sepi tanpa kawan kan ? habistu tunggu apa lagi ADD la kami plezz ..
kami bosan .. Friend lama semua sombong bagai nak qak tau dak .. ada yang bajet Hot ! Ada yg berkawan cuma nak kumpul LIKE je ..benci benci benci taw ..hmm ..

hampa kesayangan kami ..so hampa lah add kami nah .. kami nak sangat hampa add ! janji akan APPROVE hampa banyak banyak ..

Satu lagi pertolongan kami pohonkan pada hampa ..tolong buat instagram kat kami boleh .kami pun nak juga macam hampa ..tapi nak register tak pandai ..tolong lah .. hehe ..( saya orang bodoh .. mengaku ) . tolong nah ..tolong nah .. tolong nah ...  :")

nie facebook kami Ira Dariah .. 
jangan Lupa add nah ..
kalau ada yang nak tolong buat instagram kat kami.
tq sangat2..sayang hampa sangat sangat .. :D