Followers

Bantal cute Mute Buat Couple O single :)

Hello and Assalamualaikum.
dah lama ira tak buka belog ira nih .
Kali ni ira buka bersebab . hehe
Ira ada menjual tabung Atm yang cute gitu . :)
pastu ira juga ada jual Bantal Felt yg comel seperti gambar di bawah.
korang boleh design seniri . pastu bagi kat ira design yg awak nak tu .
Ira juga ada jual keychain yang comel comel.
tapi gambar tak de kat bwah . sebb line tenet lembab gile .
kalau korang berminat . boleh Komen di bawah .
ataw boleh pm di FB ira . 
harga berpatutan . :)